Bun venit la Sanatoriul EDEN!

Fundatia Eden

Centrul de Sănătate și Medicină Preventivă ”Eden” din localitatea Breaza, jud. Prahova, este un așezământ medical cu o activitate de aproape două decenii, bazată în principal pe profilaxia și tratamentul bolilor cronice specifice civilizației noastre moderne (ateroscleroza și bolile cardio-vasculare pe care ea le determină, hipertensiunea, obezitatea, diabetul zaharat și bolile de nutriție, bolile aparatului locomotor, bolile autoimune, bolile digestive, stresul și consecințele sale, neoplazii etc.) prin mijloacele simple ale unei diete corecte (cât mai apropiată de dieta originară dată omului de Creatorul său) asociate cu gimnastica medicală specifică afecțiunilor pacienților, hidroterapie și folosirea ceaiurilor medicinale și a sucurilor de fructe și zarzavaturi, concomitent cu renunțarea la vicii (fumat, consumul de alcool, etc.) toate acestea constituind, de fapt, o schimbare radicală a stilului de viață care-și va dovedi cu siguranță eficiența atât în prevenirea, cât și în ameliorarea semnificativă sau chiar vindecarea multora dintre aceste boli.

În plus față de toate aceste metode de tratament, consilierea spirituală a pacienților, bazată pe principiile eticii creștine și a învățăturilor izvorâte din Sfintele Scripturi, constituie piatra unghiulară a oricărei forme de tratament practicate la Centrul de Sănătate ”Eden”, determinând o strânsă legătură între personalul medico-sanitar și pacienți și aducând ca urmare a încrederii în iubirea și puterea ocrotitoare a lui Dumnezeu o pace sufletească extrem de importantă în vindecarea bolilor, în general, cât și în ameliorarea suferințelor bolnavilor incurabili și determină, de asemenea, formarea unui scut redutabil în lupta cu greutățile inerente ale vieții.

Prezentările pe teme medicale susținute de personalul medico-sanitar, cât și cursurile de bucătărie vegetariană însoțite de demonstrații practice constituie, de asemenea, un avantaj incontestabil al internării la Centrul de Sănătate „EDEN”.

Pentru mai multe detalii urmăriți reportajul video: Centrul de sănătate EDEN