Terapii naturale

Sucuri de fructe sau zarzavaturi

Trăim într-o lume cu oameni din ce în ce mai bolnavi și cu boli din ce în ce mai severe și numeroase, în ciuda mijloacelor moderne de diagnostic și tratament care, cel puțin în ultimii ani, au cunoscut o dezvoltare fără precedent.

Dacă în unele domenii cum ar fi bolile infecto-contagioase acute, transplanturile de organe și înlocuiri prin proteze artificiale a unor părți de organe (valve cardiace, articulații, cristalin etc.) succesele medicinei sunt incontestabile, nu același lucru se poate spune despre bolile cronice și degenerative care sunt, de fapt, principalele cauze de morbiditate și mortalitate în lume și, mai ales, în țările dezvoltate economic. Și chiar dacă și aceste boli se tratează cu medicamente care ameliorează întrucâtva suferința și prelungesc în oarecare măsură durata de viață, problemele de fond nu sunt rezolvate fără o schimbare radicală a stilului de viață.

Din acest motiv, Fundația Eden, prin metodele simple și naturale de tratament practicate, iese în întâmpinarea nevoilor crescânde ale pacienților, oferindu-le o terapie naturală, fără efecte secundare vătămătoare, bazată în principal pe: